Våra Webbhotell - Sveriges Bästa Webbhotell | Bästawebbhotell.nu

Våra Webbhotell som vi listar på denna sida har under flera år testats och jämförts, du har säkert redan sett vår topplista över de bästa webbhotellen men kanske undrar vad vi baserar vår rangordning på. Det kommer du att få veta nu.

Avvägning av pris och kvalitet

När vi gjorde vår rangordning av webbhotell vägde vi pris mot vad du får för pengarna, det vill säga vad du får för prestanda, stabilitet, utrymme, trafik, support, applikationer och tjänster. Det här gör att ett dyrt webbhotell som bara är marginellt bättre än ett mycket billigare webbhotell hamnar längre ner (eller utanför) topplistan.

Våra Webbhotell som listas här är testade och jämförda!

Om två webbhotell kostar lika mycket och är lika bra hamnar det webbhotell som ger dig mer utrymme, mer trafik och fler gratis databaser högre upp än vad det andra webbhotellet gör. Och om ett webbhotell är löjligt billigt men ändå har en relativt hög kvalitet kan det också hamna på vår topplista, till exempel webbhotellet One. Även lite dyrare webbhotell som inte ger dig så mycket utrymme men som är extremt snabba och stabila kan hamna på topplistan, webbhotell som FS Data.

Krav på Våra Webbhotell

Här på bästawebbhotell.nu hittar du bara webbhotell som möter våra krav, vi har under flera år testat alla webbhotellen som den svenska marknaden har att erbjuda. Därför har vi kunnat tagit fram denna topplista på dom webbhotellen vi tycker förtjänar att lyftas fram och erbjudas till er läsare! Nedan kan du se listan på krav som vi på Bästawebbhotell.nu kollar på när vi tar fram denna lista:

Prestanda.

Nej, vi listar inga slöa webbhotell som göra din hemsida seg. För att ett webbhotell ska hamna på vår topplista måste det se till att din hemsida svarar snabbt och snabbt laddas ner i dina besökares webbläsare.

Stabilitet.

Instabila webbhotell gör ingen glad, inte oss heller. Därför hittar du bara webbhotell som har en hög upptid.

Support.

Eftersom supporten är extremt viktig om något strular utesluter vi alla webbhotell som har en usel support och som dröjer för länge med sina svar.