Dedikerad Server , ett måste för dig med ehandel | Bästawebbhotell.nu

När du har extrema krav på din hosting är det dags att börja se över lösningar som verkligen håller, här rekommenderar vi på Bästa Webbhotell allt en Dedikerad Server som hosting. En dedikerad server innebär att du inte delar hårdvara med någon annan person, utan du har alla resursers och kraft från servern dedikerad till din application och hemsida, ingen annan kan således påverka dig.

Fördelar med Dedikerad Server

  • Server hosting ger mer kontroll och flexibilitet.
  • Server hosting presterar bättre.
  • Du är inte begränsad till vilka typer av program som du har rätt att köra
  • Ger bästa prestanda en webbplats kan ha.
  • Inte mottagliga för systemkrascher orsakade av andra serveranvändare.
  • Root / administratör tillgång, som gör det möjligt att installera program och utföra anpassade programkonfigurationer.

Dedikerad Server och E-handel

För dig som har en e-handel och säljer produkter online med tex Magento eller Prestashop skall en server vara det första du införskaffar, en dedikerad server ser till att din e-handel finns online 24/7 och att sidan laddas direkt när en besökare är inne och ska handla. Om sidan tar lång tid på sig att laddas så riskerar du att förlora både kunder och försäljning, vilket är kritiskt för ett företag som säljer sina produkter och tjänster över nätet. Därför skall krav på en riktigt stabil hosting lösning vara din absoluta högsta prioritet.

Uppgradera till en Dedikerad Server

Om du idag ligger på tex delat webbhotell eller VPS och du känner att din hemsida laddar sakta eller trögt kan det vara dags att uppgradera till en server istället, ditt nuvarande webbhotell kan där hjälpa dig att flytta upp din sida. Normalt sätt så när du uppgraderar till en större tjänst så ingår alltid att dom flyttar din sida gratis, om detta mot förmodan inte ingår utan dom vill ta ut en kostnad för detta kan det vara värt att se över ett eventuellt byte till en annan leverantör.

Är du ute efter en bra och stabil leverantör av Dedikerad Server, kolla in Miss Hosting Dedikerade Server erbjudanden!