Vanliga frågor om Sveriges bästa webbhotell | Bästawebbhotell.nu

Hur snabbt kommer jag igång med ett webbhotell?

Det går snabbt att skaffa ett webbhotell. Du registrerar dig med dina personuppgifter och väljer minst 1 domän, om du inte redan har en, och betalar. Om du betalar med bankkort kan du sätta igång på en gång.

Hur byter jag webbhotell?

Om du inte har någon hemsida som du vill föra över till ditt nya webbhotell är det bara att säga upp det gamla och öppna det nya. Om du däremot har flera hemsidor och domäner som du vill föra över till ditt nya webbhotell ska du läsa vidare under byta webbhotell.

Hur skaffar jag fler domäner på mitt webbhotell?

Det gör du enkelt i din kontrollpanel på webbhotellet, men innan du väljer en domän bör du läsa mer om hur du väljer domäner under välja domän.

Hur mycket utrymme behöver jag?

Om du bara ska ha en eller några få hemsidor brukar det räcka med några GB i utrymme, men om du satsar på att ha hundratals hemsidor eller några riktigt tunga hemsidor med många bilder och videoklipp behöver du ett större utrymme på kanske 100 – 250 GB.

Hur vet jag att webbhotellet är bra?

Om du väljer ett webbhotell som du hittar här på bästawebbhotell.nu får du alltid ett riktigt bra webbhotell eftersom vi bara presenterar de som är bäst på marknaden. Dessa webbhotell är stabila, snabba, har alla verktyg du behöver och har en bra support. Om du ändå funderar på att välja ett annat webbhotell bör du läsa seriösa tester som gjorts på webbhotellet.

Hur många databaser behöver jag?

Det beror på hur många hemsidor du ska ha. 1 hemsida kräver 1 databas.

Hur gör jag enklast en hemsida?

Med WordPress. Det var tidigare ett publiceringsverktyg som framförallt användes för bloggar, men idag är det ett av de bästa verktygen även för hemsidor.